Прочистването на гардероба може да донесе пари. При всяко прочистване на

...
Прочистването на гардероба може да донесе пари. При всяко прочистване на
Коментари Харесай

Прочистването на гардероба може да донесе пари


Прочистването на дрешника може да донесе пари. При всяко пречистване на дрешника прагматичните дами събират ненужните им облекла. Ако са в добър тип, не ги носят до контейнерите за използван текстил, който се преработва,
а печелят от тях посредством повторна продажба.
„ Ремикс “ имат такава услуга, като изискват облеклата да са непокътнати, без следи от приложимост, да са съвременни, а не залежали от 30 години в дрешника, в случай че може и да са от известна марка. Тогава договорката става най-бързо, споделят търговците.
Дрехите се изпращат, от компанията ги
преглеждат и утвърждават, снимат ги и ги качват в онлайн магазина. И тук идва огромната зарибявка – продавачът самичък поставя цена на старите си облекла.

Търговецът, несъмнено, може да помогне и да дефинира някакъв диапазон за рационална цена, тъй като въпреки всичко задачата е продажба.
Ако облеклата се изтъргуват,
продавачът взима % от дадената сума, остатъкът остава за търговеца, който е спомогнал договорката да се реализира. Например, ако продажната цена е под 15 лв., за продавача остават едвам 10%, или 1.50 лв.. Ако обаче има договорка за маркова стока и тя коства над 100 лв.,
продавачът печели 55% от сумата.
Парите се получават 14 дни след продажбата, тъй като това е срокът, в който клиентът може да размишления и да я върне, без да посочва причина. Ако няма договорка, облеклата се връщат на притежателя, само че откакто той съобщи това. Ако замълчи, те остават в компанията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР